kekalkan

kekalkan

Tuesday, November 27, 2012

Cina Dah Tunjuk Taring “Butuh Melayu, Malai Si, Pergi Mati Melayu, KL Sekarang Cina Punya"


"FUCK POLIS & DBKL" Itulah yang dikatakan oleh Cina Cibai sepertimana didalam gambar diatas. Apakah anda tahu atau sedar siapa Polis dan DBKL yang menjalankan tugas itu? Bukan bangsa Melayu?Lihatlah sendiri gelagat gelagat Cina CIBAI yang menawan Kuala Lumpur semalam. Apa yang berlaku semalam sebenarnya mengimbau kembali tragedi 13 Mei yang mana kaum Melayu dan Cina bergaduh dengan mengorbankan banyak nyawa terutamanya bangsa Cina yang Cibai.Tindakan Cina Cibai semalam dengan gelagat bangsatnya disekitar Kuala Lumpur mencerminkan sifat sebenar bangsa ini yang dahagakan kuasa bagi menghalau orang Melayu keluar dari Kuala Lumpur. Malah ini semua merupakan satu perancangan mereka dalam mengambil alih Malaysia pada PRU 13 kelak.Sekitar jalanraya di Kuala Lumpur terutamanya di Dataran Merdeka dijadikan lokasi mereka bersantai tampa menghiraukan keselesaan rakyat yang lain. Lihat sahaja gambar diatas yang mana sekumpulan anak anak BABI bergelempangan diatas jalanraya menghalang lalulintas.Kuala Lumpur kita punya.... Kita punya Kita Punya...... Itulah gambaran sebenar sikap bangsa Cina Cibai semalam yang jelas mengambarkan sikap rakus mereka.Dalang utama menghasut Cina Cina Cibai ini adalah Kit Siang bangsat yang mana merupakan pencetus kepada tragedi 13 Mei tahun 1969 yang lalu. Biar Gomo ingatkan beberapa pekara kepada pembaca terutamanya orang Melayu mengenai Tragedi berdarah pada hari itu.

Berikut adalah beberapa kenyataan pemimpin pembangkang berbangsa Cina Lim Kit Siang dan DAP yang dimaksudkan sebagaimana yang dipetik dari Laporan MAGERAN:


1. Menggunakan slogan “Malai-Si” yang membawa maksud “Mati Melayu”.

2. “Apa polis boleh buat, kita Raja. Buang sama polis Melayu” – 11 Mei, Jalan Bukit Bintang.

3. “Mati Melayu, sakai pergi masuk hutan”– 11 Mei, Jalan Bukit Bintang.

4. “KL sekarang cina punya” – 11 Mei, Jalan Changkat Dollah.

5. “Melayu balik kampung, melayu sekarang tiada kuasa. Sekarang kita Cina sudah control.” – 12 Mei, Jalan Tunku Abdul Rahman.

6. “Melayu keluar…! Apa lagi duduk sini, kita hentam lu.., sekarang kita sudah ada kuasa…” – 12 Mei, Jalan Khir Kampung Baru.

7. “… semua Melayu kasi habis, kasi halau semua polis.” – 12 Mei, depan Balai Polis Jalan Pudu.

8. “Apa ini Melayu, kita sudah perintah dia negeri, ini negeri bukan melayu punya, mata-mata lancau….!” – 12 Mei.

9. “Butuh Melayu, Malai si, pergi mati Melayu…” – 12 Mei, Jalan Canvel.

10. “Ini negeri bukan Melayu punya, kita mahu kasi halau semua Melayu.” – 12 Mei Jalan Bukit Bintang."Pergi mati sama Polis" jika itu ayat yang dikatakan oleh bangsa Cina Babi ini pada tahun 1969 sehingga menyebabkan Tragedi 13 Mei maka waktu ini pun mereka mengulanginya semula secara terang dan jelas. Lihat sahaja gambar diatas.


Sikap ANTI POLIS yang ditanam oleh Komunis kemudiannya disemai oleh Rejim DAP Cina CIBAI kini sampai kepada orang Melayu itu sendiri. Melayu sudah lupa apa yang dilakukan Komunis dan kemudiaanya DAP. Orang Melayu lupa Cina Cibai lah yang menanam sentimen "ANTI POLIS" kerana Majoriti POLIS adalah Bangsa Melayu. Kerana POLIS lah Komunis tumbang dan tersungkur sehingga melarikan diri dari Tanah Malaya ini.

Sumber PapaGomo


Post a Comment