kekalkan

kekalkan

Thursday, December 20, 2012

MELAKA : KEMPEN HUDUD ALAGAPPAS KEMBALI LAGI

Minggu lepas admin berkesempatan mengunjungi Bandar Melaka. Baru jer nak call kawan tiba2 kredit habis so terpaksalah admin cari pondok telefon yang berhampiran untuk membuat panggilan.Terjumpa plak pondok telefon satu nih. Gambar di bawah admin ambil di hadapan pintu pagar utama Hospital Melaka. Apa maksud yang tersirat disebalik sticker yang ditampal merata-rata oleh cai2 PAS nih?. Sokong hudud dari Allah atau hudud edit ala PAS? Ni sume hasil tinggalan Kebangkitan Rakyat  (kononnya) hari tu la nih..hehe


Sekarang PAS kembali dengan kempen hudud yang tak sudah hampir 20 tahun. Apa pun tak boleh (hehe). Hudud PAS for all ker? (hudud ala PAS untuk semua). Apa pentingnya motif logo bulan tu? Maaf ye PAS, Admin hanya terima hudud sebenar dari Allah SWT je. Hudud ala PAS sorilah. Kalau PAS ikhlas nak laksanakan hudud,Nik Ajih tak perlu tunduk dengan bermacam2 permintaan  Kapal Sink. Dah jadi macam lembu dicucuk hidung.


CONTOH HUDUD ALA PAS 



Orang PAS sendiri pun confuse dengan hudud ala PAS nih.


SUMBER aLaNGz


Undi PKR Bawa Kehancuran Negara 
Undi PAS Bawa Pepecahan Umat Islam 
Undi DAP Bawa Penindasan Bangsa 
Undi BN Bawa Kemakmuran Agama, Bangsa Dan Negara.
Post a Comment